Registrering for morsmålsdagen 2015

Vi har nå begynt planleggingen av markeringer for morsmålsdagen landet rundt i februar 2015. Som i år så vil Det flerspråklige bibliotek sende ut bokpakker til de som registrerer seg med ønske om arrangement. Årets markering var storslagent vakker og allsidig over hele landet, og vi håper at mange av dere også vil ha lokale markeringer neste år.

Det vil være mulig å bestille pakker og vi har allsidige samlinger med både bøker, musikk og film vi gjerne sender ut til dere. Det lages også enkelt markedsføringsmateriell i år også, og vi har laget nye aktivitetslister og plakater som vil bli sendt ut og også mulig å laste ned fra denne nettsiden.

Påmeldinger gjøres på epost til Siri.tidemann-andersen@kul.oslo.kommune.no. For å få sendt en mest mulig passende pakke til ditt bibliotek, er det veldig fint med mest mulig opplysninger i epost med påmeldinger.
Hvis du ikke kommer fra et bibliotek men en annen institusjon, så trenger vi å vite hva ditt nærmeste folkebibliotek er. Dette er fordi vi låner ut bøkene fra oss, og når dere henter de vil de bli registrert utlånt lokalt, og biblioteket returnerer også materialet til oss for dere.

Vi trenger navn på kontaktperson, da vi gjerne vil vite hvem vi kan ta kontakt med dersom det er noe som skal følges opp, om det er noe vi kan hjelpe til med, eller om vi kan sette institusjoner i kontakt med hverandre.

Til sist så er det svært viktig for oss å vite om hvordan type bøker dere ønsker. Aldersgrupper som det er tenkt til, hvilke språk dere ønsker dere materiale på osv. Fullstendig oversikt over hvilke språk som er tilgjengelig fra Det flerspråklige bibliotek, trykk på denne lenken.
Vi vil også gjøre oppmerksom på det kan variere kraftig fra språk til språk hvordan utvalget er, dessverre. Nytt av året er at vi også samarbeider med Sametingsbiblioteket, og vil kunne tilby litteratur og praktbøker på samisk. Det er vi svært takknemlig for!
Materialet som blir sendt ut vil bli registrert utlånt i 6 måneder.

Til sist – ta gjerne kontakt med oss om du har noen spørsmål, på epost eller telefon.
siri.tidemann-andersen@kul.oslo.kommune.no eller tlf. 23 43 28 38

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s