Hva kan vi tilby?

panchaAlle som ønsker å lage lokale arrangementer får tilbud om å få tilsendt diverse materiale som egner seg til en markering av Morsmålsdagen. Vi sender blant annet ut bokpakker på ulike språk.

Vi har gått til innkjøp av paller med parallellspråklig litteratur som vi sender på bestilling. Bokpakkene inneholder bøker med disse temaene:

  • Kjærlighet/vennskap
  • Panchatantra (en samling av indiske dyrefabler)
  • Æsops fabler
  • Historier om Nasreddin Hodja
  • Den stygge andungen av HC Andersen

Eventyret Panchatantra finnes også tilgjengelig på persisk og russisk. Eventyret er lest inn i samarbeid med Norsk Lyd- og Blindeskriftbibliotek.

forsideVi lager også nye utgaver av våre eventyrposer med utgangspunkt i «Min tospråklige snakkende ordbok» som vi har i 11 tospråklige utgaver, inkludert norsk. Eventyrposene inneholder en rekke konkretiseringsgjenstander til å bruke i språktrening.

 

 

thaiforsideHekser i ulike land er utgangspunkt for en utstilling som kan bestilles. I tillegg har vi fotballutstillingen «I speak football»

Vi sender også materiale som gjør det enklere for dere å markedsføre de lokale arrangementene, for eksempel buttons, plakater, klistremerker og ballonger.

Alt dette er selvfølgelig gratis og vi håper jo dere bruker det tilsendte materialet i forbindelse med arrangementer for barn, unge og andre målgrupper.

heksNAFO har laget et hefte med tips til bruk av flerspråklig litteratur med barn i barnehage eller skole.

Ta kontakt på eva.rekve@kul.oslo.kommune.no for bestilling, og oppgi gjerne hvor mange deltakere dere ønsker å markere for og hvilke språk dere ønsker litteratur på.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s